Thursday, August 16, 2007

grote kinderen


Papa en mama hebben ineens grote kinderen. Ik ben vanmorgen naar het consultatiebureau geweest. Ik ben nu 71 cm lang en ruim 9 kilo zwaar. Ze vonden me snel vooruit gegaan in mijn ontwikkeling. Dat kun je ook wel zeggen, ik kruip tegenwoordig het hele huis rond en kruip zo door naar buiten!! Ook kreeg ik weer 2 prikken,dat vond ik minder leuk...Omdat ik bijna 1 ben, vertelde de mevrouw op het cb dat ik vanaf nu alles mee mocht eten. Ook mag ik gewone melk drinken, dus mocht ik 's avonds meesmullen van de pannenkoeken!!! Ik vond het echt heerlijk en moest huilen toen mijn pannenkoek op was.. Gelukkig kreeg ik van mijn lieve broer wat stukjes van zijn pannenkoek!! Die lieve broer van me is ook groot geweest. Hij is dinsdag voor het eerst mee naar een begrafenis geweest. Dat vond hij best spannend. Noud deed erg zijn best om stil te zijn tijdens de afscheidsdienst, maar dat lukte niet altijd. Hij wilde ook zoo graag weten wat er ging gebeuren.. Hij mocht met papa de kaarsen aansteken en samen met Jelle mee de kist duwen naar de begraafplaats. Ook hebben ze bloemen in het graf gelegd en aarde erop geschept. Noud vond het een indrukwekkende dag..
Kusje van Marlot

4 comments:

Hallo! said...

He Marlot, wat wordt je alweer groot.....ik heb morgen wel zin in je feestje! Ik hoop dat je morgen vast een leuk voorproefdagje op je echte verjaardagsdag hebt!

Noud, ik vond je superknap hoor bij de begrafenis van superoma! Voor zo'n kleine-grote man is het heel kanp van je dat je zo rustig was!

Tot morgen, groetjes van christa

Hallo! said...

knap dus....
gr christa

Hallo! said...
This comment has been removed by the author.
Martine said...

Hallo Marlot en Noud,

leuk, hè, Marlot, dat je jezelf kan verplaatsen? En eindelijk kun je dan ook van die heerlijke pannenkoeken eten; als ze net zo lekker waren als toen papa ze op vakantie maakte, geloof ik graag da je hebt zitten smullen!

Lief van jou hoor Noud om je pannenkoek te delen met Marlot; zij boft maar met zo'n lieve broer.

Nou, tot morgen; dan komen Kerijn, Norian en ik op verjaardagsvisite bij Marlot. We hebben wel zin in dat feestje!

Dikke kus van Martine