Sunday, September 30, 2007

Dora en Diego- fandag


Vandaag was er in "onze" dierentuin een Dora en Diego fandag. En daar moesten we als echte fans natuurlijk bij zijn!! Helaas waren we niet de enige Dora-fans..... Bij de ingang kregen Marlot en ik allebei een Dora rugzak. Daar zat onder andere een kaart in waarop alle Dora-activiteiten stonden aangegeven. Zo was er een Dora-speurtocht door de hele dierentuin uitgezet, dat was echt heel leuk. Je kon je ook laten schminken als Dora of Diego, maar daar was zo'n lange wachtrij dat mama zei dat zij dat thuis wel bij me kon doen. Ook kon je Dora of Diegomaskers kleuren, dansen in de Dora-disco, luisteren naar Diego's dierenreddersverhalen en nog veel meer. Maar het was overal zoooo druk dat we veel dingen maar niet gedaan hebben. We zijn ook gewoon bij alle dieren gaan kijken. Dat is gewoon elke keer weer een feestje. De leeuwen lagen vandaag allemaal bij elkaar op een dakje, ik denk dat ze bang voor Zwieber waren... Na een paar uurtjes vonden we het wel weer genoeg geweest en gingen we naar huis. Marlot was namelijk niet helemaal lekker en al snel begrepen we wat er met haar was; ze krijgt de waterpokken!!! In de auto mochten we onze rugzakjes uitpakken; daar zaten echt grote verrassingen in; Voor ons allebei een doos met Dora-poppetjes. In de ene zat Dora met een kadootje en in de andere Boots en Tico met een stepje en een brandweerauto!! Verder zaten er Dora voorleesboeken in, Dora lollies en kleine boekjes over Dora en Diego. Zomaar gratis van de dierentuin gekregen!!! Thuis zijn we dan ook meteen met onze poppetjes gaan spelen. Ze passen ook heel goed bij onze little people poppen.Het was echt een superleuke dag!

Dikke kus van Noud.2 comments:

Anonymous said...

van wie zou Marlot de Waterpokken hebben?!

groet Wendy en Karlijn
kusje

Norian said...

Wat een leuke dag hebben jullie gehad, zeg. Jammer dat het zo druk was, maar gelukkig hebben jullie nog mooi naar de dieren kunnen kijken.

Marlot, succes met je waterpokken; ik weet wat het is, helaas.... Alleen ik had nog het geluk dat ik ze in Frankrijk had waar het mooi weer was en ze snel weer weg waren... Beterschap!!

Dikke kus van Norian