Thursday, June 12, 2008

Groetjes


Eventjes zomaar een foto van Marlot met heel veel groetjes voor de opa's en oma's die op vakantie zijn! Nu zijn niet alleen opa Fred en oma Annelies in Frankrijk, maar opa Walter en oma Jose gaan er ook naar toe. Gelukkig zien we ze dit weekend nog. Dan gaan we namelijk met de hele familie van Zoggel naar de Ardennen. Opa en oma zijn er al, die slapen in de vouwwagen op de camping. Wij slapen met de rest van de familie in een groot huis naast de camping. Helaas is de zon naar Frankrijk vertrokken, dus oma Annelies; stuur eens wat terug! Mama heeft ook meteen wat hippe kleertjes voor de pop gemaakt.
Zondag hebben papa en Noud eerst in de tuin gewerkt en daarna zijn we naar Brakkefort geweest. Het was weer geweldig, we hebben heel veel gespeeld. Noud had binnen 10 minuten al een vriendje waar hij steeds mee ging spelen en Marlot sjokte de hele tijd heerlijk in haar eentje rond. Zondagavond hebben we lekker gebarbecued en toen was het weekend weer voorbij. Maandag mocht Noud zijn oranje t-shirt aan naar school. De juf had alle kinderen ook nog geschminkt,van Anneke (de oppas) hadden ze allebei een oranjetoeter gekregen en toen we aangekleed bij de COOP aankwamen kregen we van de kassajuffrouw ook nog een vlag en toeters mee. We waren er klaar voor. Op school had Noud 4-0 geraden, hij zat er nog vlakbij ook! Helaas was de wedstrijd te laat om mee te kijken, maar dinsdag was het hele schoolplein oranje gekleed. Juffrouw Yvonne is al de hele week voetballiedjes aan het oefenen, dus dat komt vrijdag weer helemaal goed!

Woensdag vierde mama met juffrouw Elise 'juffendag' op school. Helaas moest Noud naar school, maar Marlot mocht wel mee. Ze vond het geweldig in de speeltuin en alle kinderen vonden Marlot ook erg lief. 's Middags kwam Rijk bij ons spelen. Dat is de grote broer van Cees. Cees is Marlots grote liefde op de Kloek en Rijk zit bij Noud in de klas. Nadat ze een tijdje hier samen gespeeld hadden, gingen we naar het speeltuintje. Daar kwam iedereen weer samen, zoals bij iedere middag. Ook Esther (Rijk zijn mama) en Cees waren er. Ineens hoorde we een heel hard gehuil, Cees was gevallen en er stroomde heel veel bloed uit zijn mond. Hij bleek een groot gat in zijn tong te hebben. Zijn moeder ging snel met hem naar de huisarts, helaas konden ze er niets aan doen. We waren er allemaal flink van geschrokken, maar Marlot nog het meest. Ze heeft de hele avond gezegd; "Cees gevallen, huilen" wel 50 keer. Ook wilde ze haar clown aan Cees geven. Gelukkig hoorden we vanmorgen van Rijk dat het al een stukje beter met hem ging..

2 comments:

lottery draw said...

To the author of this blog,I appreciate your effort in this topic.

Anonymous said...

dag lieve schattebouten
dank je wel voor alle leuke berichten en fotos.
we verheugen ons er iedere keer op, en als we marlotje zien stralen op de foto kunnen we bijna niet wachten tot we ze weer in onze armen kunnen nemen.
nog even wachten! maar gelukkig komt norian al over een dag of 10 en daarna gaat het snel.
en wat de zon betreft: gegeven blijft gegeven, en jullie hebben al veel meer gehad dan wij!
we bewaren wel wat voor jullie, en walter en jose zullen er blij mee zijn.
veel dikke kussen van mémé en pépé.